Waarom wij? | uwKindVeilig | Voor kindvriendelijke producten o.a. autostoelen van Disney, Cars, Frozen, Ferrari, Nania, Migo...

Waarom wij?


Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat zich bezighoud met producten voor kind veiligheid. Onze artikelen leveren wij direct uit voorraad. Als u voor 13:00 besteld kunt u er vanuit gaan dat de artikelen de volgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd. Onze webwinkel rekent lage verzendkosten. Uiteraard staat onze klantenservice altijd voor u klaar om u te adviseren in de producten die wij aanbieden.

Als u een artikel wilt bestellen die niet op voorraad is kunt u dit via het contactformulier onder vermelding van uw adresgegevens doorgeven, wij melden dan per omgaande wat de levertijd is met de vraag of u daar op wilt wachten.

Zoals u wellicht wel weet zit een ongeluk in een klein hoekje, en juist daarom willen wij u helpen deze zoveel mogelijk te voorkomen door veilige en veiligheidsbevorderende artikelen voor u te selecteren. Daarnaast is ons bedrijf service gericht om u naar tevredenheid te bedienen en om de producten zo snel mogelijk bij u af te leveren.


Heb je vragen? Neem dan contact op via onze klantenservice!


uwKindVeilig
Onderdeel van BIG Webshop